Throttbryder på madrassen ved OL kvalifikationsstævne

 

Zrenjanin, Serbien: Throttbryderen Tobias Fonnesbek kæmper fredag om billetterne til OL, ved den europæiske kvalifikation i Serbien. Skal billetterne sikres, kræves en finaleplads, for at sikre sig en af de kun to pladser, der er på spil ved denne turnering.

 

Ved VM i September, der var forrige mulighed for kvalifikation til OL med 6 pladser, nåede den 25-årige aarhusianer kun til indledende runde, inden han blev slået ud af netop en serber. Det slår dog ikke Throttbryderen ud: En dag skal det gå op i en højere enhed, for jeg føler, at jeg har potentialet til det,« siger Tobias Fonnesbek.

 

Vigtig lodtrækning

I Brydesporten er lodtrækningen ved mesterskaber og kvalifikationer vigtig, da man ikke bruger seedninger. Skal man som outsider gå hele vejen til finalen, kræver det lidt held - også i lodtrækningen. Klokken 18.00 torsdag gik Fonnesbek på vægten, og møder i første kamp finske Jani Hapamaki

 

Fredag klokken 9.30 begynder kvalifikationsturneringen og kan følges på Facebooksiden "Tobias Fonnesbek" eller på livestream her: https://unitedworldwrestling.org/event/european-og-qualifying-tournament

 

Misser kvalifikationen i denne omgang er der endnu en chance tilbage, når den sidste kvalifikation afgøres i Istanbul 7. maj

 

 

 

 

 

 

 

Tobias Fonnesbek på vægten i Serbien. Tobias blev vejet ind i 59 kg-klassen.

 

Generalforsamling 2016.

Brydeklubben Thrott’s Støtteforening af 1992 og Brydeklubben Thrott

 

Mandag den 9. maj 2016 kl. 19.00

Åbyhallen

 

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i BK Thrott’s støtteforening af 1992.

 

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.

2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.

3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.

4. Behandling af indkomne forslag. (Skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse)

5. Evt.

 

I umiddelbar forlængelse af denne generalforsamling afholdes der ordinær generalforsamling i Brydeklubben Thrott.

 

Dagsorden:

1.Valg af dirigent

2.Bestyrelsens beretning for det forløbne år.

3.Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse samt budget for det kommende år.

4.Fastsættelse af kontingent for det kommende år.

5.Behandling af indkomne forslag. (Skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse)

6.Valg af formand. (Afgående Kristian Jaquet) villig til genvalg

7.Valg af den øvrige bestyrelse.

a.Bestyrelsesmedlem (Afgående Esben Fonnesbek) villig til genvalg

b.Bestyrelsesmedlem (Afgående Lonnie busk) villig til genvalg

c.Bestyrelsesmedlem (Louise R. Hansen) ønsker ikke genvalg

8.Valg af to suppleanter.

a.(Afgående Nanna Johansen) villig til genvalg

b.(Afgående Mads Hørkilde) ønsker ikke genvalg

9.Evt.

 

3 danske mestre og bedste junior klub.

Brydeklubben Thrott drog i weekenden af sted til Nykøbing Falster, med et 13 mand stort hold, for at deltage i dette års danske mesterskaber.

 

Lørdag stod den på brydning i aldersklasserne drenge og ungdom. Her lykkedes det for hele 6 af 8 mulige, af de medrejsende Thrott-brydere at tage medalje, herunder fik klubben 2 danske mestre – Isak Schakow og Asbjørn Fuglsang Poulsen i henholdsvis 76 kilo ungdom og 42 kilo drenge. Desuden fik Jonas Johansen, Markus Yderholm og Jesper Schougaard sølv, mens Daniel Pedersen fik bronze.

 

Søndag var det juniorenes tur til vise sig frem. Her havde Thrott 6 brydere med. Thrott vandt 4 medaljer ved søndagens mesterskaber, herunder en enkelt af guld i vægtklassen 74 kilo, som tilfaldt Mikkel Wind, som nu for syvende gang kan kalde sig dansk mester. Derudover vandt klubben 2 sølvmedaljer ved henholdsvis Oliver Krüger i 74 kilo og Kasper Ravn i 66 kilo, og en enkelt bronzemedalje ved Mads Hørkilde i 96 kilo. Markus Yderholm og Elias Lilholt gjorde flot figur, ved at stille op i både ungdom om lørdagen, og junior om søndagen – det blev dog ikke til mere end 2 flotte fjerdepladser i denne omgang, for de unge Thrott-brydere.

 

Thrott vandt desuden også prisen som bedste junior-klub ved dette års danske mesterskaber, foran næsen på traditionsrige klubber såsom Thor Nykøbing og Heros Frederiksværk. Dermed må de danske mesterskaber anno 2016, regnes for at have været en udbredt succes for Brydeklubben Thrott Åbyhøj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkel WInd får instrukser fra Headcoach Mikael Lindgren og Ass. Træner Lars Fonnesbek

 

Vellykket Aarhus Open

191 kampe – svarende til dette års Aarhus Open - er nu veloverstået. 130 drenge-, ungdoms-, og juniorbrydere har hele weekenden kæmpet på madrasserne i Åbyhøj hallen.

 

Lars Fonnesbek, træner i Brydeklubben Thrott kalder stævnet for en succes med mange flotte kampe og gode modstandere. Og det var da også hårde modstandere de danske brydere måtte op imod i løbet af weekenden. Alligevel formåede et stærkt svækket BK Thrott hold, at indsamle 2 tredjepladser, til henholdsvis Jonas Johansen i drenge 47 kg. og Asbjørn Poulsen i 42 kg. drenge. Derudover viste Throtts to ungdomslandsholds brydere Oliver Krüger og Kasper Ravn rigtig flotte takter, og gav prøver på deres talent, hvilket resulteret i henholdsvis en sjette plads til Oliver Krüger og en fjerde plads til Kasper Ravn.

 

Wrestling Fight Night 2016 bød på masser af god stemning fra de fremmødte tilskuere. Ikke kun trænere og brydere fra de mange nationer, men også udefrakommende var dukket op for at overvære kampene mellem de fire brydere. Sammen med nummerpigerne og til tonerne af ”We will rock you” kunne Tobias Fonnesbek gå på madrassen til sin første kamp. Den finske bryder, Antti Lindgren, der til dagligt træner med Fonnesbek scorede kampens første fire point. Fonnesbek kom dog hurtigt igen og udlignede, og et sekund før slutfløjtet blev Antti Lindgren skubbet ud af madrassen og Fonnesbek kunne overføre seks point til den samlede stilling. I anden rundeblev Anar Zeinalov besejret på teknisk fald, og sidste og afgørende kamp mod den armenske bryder Artur Mkrtchyan blev vundet i overbevisende stil 6-0. Publikum kunne derfor hylde deres lokale OL-kandidat som vinder af Fight Night 16. Om kampene siger far-Fonnesbek: ”Jeg synes det var dejligt, at det ikke bare var en smal sejr, men at det virkelig var overbevisende.”

 

Forude venter fem dages træningssamling hvor bryderne kan se frem til masser af sparring.

 

Skrevet af Cecilie Bak og Mads Hørkilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tobias Fonnesbek kaster sin armenske modstander til Fight Night 2016

 

Aarhus Open 2016

På lørdag kan Brydeklubben Thrott for 15. gang byde velkommen til det internationale drenge, ungdoms-, og juniorstævne, Aarhus Open. 13 nationer har på nuværende tidspunkt meldt deres ankomst og er klar til at levere flot brydning på madrasserne.

De tilmeldte nationer er:

 

Norge, Sverige, Estland, Hviderusland, Finland, Tyskland, Israel, Belgien, Danmark, Egypten, Frankrig, Litauen samt Schweiz.

 

Indvejning vil foregå fredag d. 12.02 fra 18-20, og de første kampe vil blive fløjtet i gang lørdag d. 13.02 kl. 11.30.

 

Før finalerne og bronzekampene søndag inviteres der til Wrestling Fight Night lørdag aften. Hvis man er interesseret i at komme forbi og se noget brydning af høj kvalitet og skabe stemning i hallen, er det muligt at købe billet på Billetto - til den nette sum af 75 kroner. Desuden er alle deltagende brydere og trænere selvfølgelig velkomne helt gratis.

 

Til gengæld kvitteres der med god stemning og brydning i verdensklasse, når de fire bryderne stiller klar til kamp. Foruden chancen for at se den lokale bryder og OL-kandidat, Tobias Fonnesbek, i aktion på hjemmebane inden OL-kvalifikationerne i april og maj, består lineuppet af den finske bryder Antti Lindgren, der blandt andet er finsk mester og har deltaget ved U23 EM, og Anar Zeinalov fra Estland, der både har deltaget ved VM og opnået en 5. Plads til EM. Den sidste bryder i det stærke line-up er den armenske landsholdsbryder Artur Mkrtchyan, der vandt sølv til World Cup. Alle har tidligere udkæmpet tætte kampe med Tobias Fonnesbek, og da han med en kneben sejr slog den armenske landsholdsbryder til Fight Night 14, er der lagt op til et brag af en re-match. Når stævnet slutter, vil der efterfølgende blive afholdt en fem dages international træningssamling, hvor der er mulighed for masser af sparring bryderne imellem.

 

Man kan desuden købe billetter til lørdagens Fight Night event her.

 

af Cecilie Bak - 07.02.2016

 

 

Thrott brydere til start ved Oslo Open

5 unge Throttbrydere var i weekenden til start ved Oslo Open der havde deltagere fra Norge, Polen, Schweiz og Danmark.

 

Oliver Egholm vandt guld i 45 kg U12, Daniel Pedersen sølv i 41 kg U12, Rasmus Wallen bronze i 45 kg U12, mens Jonas Johansen og Asbjørn Fuglsang Poulsen, trods flot brydning, endte lige udenfor medaljeskamlen på en 4. og 5. plads.

 

Tak til vores venner i Oslo Bryteklubb for et godt arrangement.

 

 

 

 

 

 

 

 

Støt Thrott med el fra AURA

Brydeklubben Thrott har indgået en ny sponsoraftale med elselskabet AURA, hvor man igennem en tilmeldingsordning kan støtte Thrott med 2 øre pr. KWh strøm man køber ved AURA.

 

Alle der allerede har AURA som deres elselskab kan allerede nu støtte Thrott. Det tager blot to minutter at tilmelde sig støtteordningen - se vejledningen i bunden af nyheden.

 

Får du ikke din el fra AURA, så skift nu! Priserne på AURA Sponsorstrøm følger elmarkedet og varierer måned for måned. Virksomheder kan også skifte til AURA Sponsorstrøm.

 

Sådan tilmelder du dig AURA sponsorstrøm :

1. Log ind på ”Mit Aura” på aura.dk

2. Vælg ”El-produkter”

3. Vælg ”Sponsorstrøm”

4. Vælg ”Brydeklubben Thrott”, som den forening du ønsker at støtte

5. Bekræft aftalen

 

 

AARHUS HOSTEL er ny sponsor for Thrott

Byens "nye" vandrerhjem er ny sponsor for Brydeklubben Thrott og vil de kommende 3 år pryde Throtts klubtøj.

 

Aarhus Hostel åbnede i 2013 og har udover overnatningsmuligheder også en lang række arrangementer på plakaten i løbet af året. Se mere på www.aarhushostel.dk

 

På billedet er det Throtts formand Kristian Jaquet, sammen med Michael Skanderby og Maria Paulsen fra Aarhus Hostel.

 

Vil du eller din virksomhed høre mere om sponseringsmulighederne i Brydeklubben Thrott, så kontakt os på brydeklubben@thrott.dk

 

Vi glæder os til samarbejdet! Tak for støtten!

 

Torsdag d. 17/12 2015

 

 

 

Lokal bilforhandler støtter Thrott

Bilforhandleren Brdr. Elboe er ny sponsor i Thrott.

 

Sponsoratets omdrejningspunkt er Throtts Headcoach Mikael Lindgrens bil,

en spritny Hyundai i30, som skal fragte Brydeklubbens træner rundt i byen i forbindelse

med de mange træningspas og til turneringer og samlinger i hele Danmark.

 

For indehaveren af Brdr. Elboe, Eigil Elboe, var støtten til Brydeklubbens

nye satsning en helt naturlig ting: “Som lokal erhvervsdrivende gennem mange år,

mener jeg det er vigtigt at bakke op om områdets sportsklubber.

Det er vigtigt for Åbyhøj at Brydeklubben kan trække en træner af denne kaliber til byen

og det ville jeg meget gerne bidrage til.”

 

Brydeklubbens formand Kristian Jaquet hilser da også støtten velkommen:

“Med vort sportslige ambitionsniveau om OL deltagelser både i 2016 og 2020,

er det essentielt at det lokale erhvervsliv bakker op om vores tiltag økonomisk,

og det er glædeligt at Brdr. Elboe er blandt dem.”

 

Der er stadig ledige sponsorpladser på bilen, kontakt sponsoransvarlig Tonny Yderholm

brydeklubben@thrott.dk for mere info

 

 

 

Indehaver af Brdr. Elboe, sammen med Throtts nye Headcoch Mikael Lindgren

 

Pigebryder-Camp 20.-22./11

PIGE-CAMP

 

20-22. November i Århus

Velkommen til en weekend med pigetræning, Venne Cup og masser af hygge.

Campen er for alle men med vægt på uøvede/let øvede pigebrydere

Trænere: Emma Lindemann og Anna Laursen

 

Plan for weekenden:

 

Fredag

 

18.00 tjek ind og frugt (medbring egen madpakke til lørdag)

 

18.30: Fristils-træning på madrassen

 

20.00: Film og hygge

 

Lørdag

 

7.00: Afgang til Venne Cup, hvor vi er hele dagen.

 

Du eller din klub skal selv tilmelde dig – og stå for forplejningen mens vi er i Herning.

 

18.00: Aftensmad og hygge i Thrott

 

Søndag

 

10.00: Fristils-træning på madrassen

 

12.00: Frokost og tak for denne gang

 

Pris: 250.- for brydere og medrejsende

 

Dækkende 1x aftensmad, 1xFrokost, overnatning på madrassen, træningspas og transport til og fra Venne Cup

 

Tilmeldingsfrist 7. november – esbenfonnesbek@gmail.com

Brydehilsner,

 

Brydeklubben Thrott

 

Tobias Fonnesbek besejret ved VM

Throttbryderen Tobias Fonnesbek deltog i sidste uge ved verdensmesterskaberne i brydning, som i år blev afholdt i Las Vegas, USA. Udtagelsen til dette års verdensmesterskab, betød for Tobias’ vedkommende, ikke blot kun at han nu kan skrive 3x VM deltagelse på CV’et, men i år var der også en yderst eftertragtet kvalifikationsbillet, til OL i Rio de Janeiro i 2016 på højkant. Netop derfor er skuffelsen ekstra stor for Tobias Fonnesbek, som desværre måtte se sig slået i turneringens første runde, af en på dagen bedre bydende serber, Kristijan Fris.

 

Tobias udtaler selv om skuffelsen ved dette års verdensmesterskaber: ” VM gik desværre ikke som jeg havde håbet. Jeg har aldrig været bedre forberedt og i bedre form, hvilket naturligvis gør skuffelsen over ikke at præstere på dagen ekstra stor for mig. Men desværre er jeg ikke den eneste der vil vinde og jeg må erkende at jeg ikke var god nok denne gang.”

 

Dog er kapløbet om de sidste pladser ved den forstående olympiade stadig i gang, og Tobias skal i den kommende sæson, forsøge at kæmpe med om de vitale kvalifikationspoint.

 

 

Finsk olympisk træner ny headcoach i Thrott

 

Pressemeddelelse:

Finsk olympisk træner ny headcoach i Thrott

Finske Mikael Lindgren tiltræder som professionel headcoach i Brydeklubben Thrott fra den kommende sæson. Finnen er en af Nordens mest meriterede trænere, og tidligere olympisk headcoach for Finland.

 

”Det er et scoop”, siger formand for Brydeklubben Thrott, Kristian Jaquet om tilgangen af Mikael Lindgren. ”Han er en kapacitet, med stærk international erfaring og store resultater på CV’et, både som træner og som aktiv. Der er ingen tvivl om at Mikael var meget højt på vores emneliste”, fortsætter Jaquet om Lindgren, der var Europamester og World Cup Bronzevinder i 1993.

 

Finske Lindgren var Landstræner for Finland i perioden 2004-2008, hvor Finland kvalificerede sig til OL og hentede 7 medaljer på seniorniveau ved EM og VM. Det er således en erfaren herre der kommer til Aarhus klubben Thrott, hvor han skal medvirke til at klubben når sin ambitiøse målsætning om kvalifikation til OL i både 2016 og 2020, samt medaljer ved EM og VM i perioden frem til OL i Tokyo 2020.

 

”Thrott er en ambitiøs klub, med dygtige brydere, gode faciliteter, stærke samarbejdspartnere og et stærkt mål om at tage klubben til det næste niveau. Det ser jeg frem til at hjælpe med”, fortæller Lindgren fra Oulu, der starter i den århusianske brydeklub 1. oktober.

 

Brydeklubben Throtts store profil og kandidat til OL i Rio næste sommer, Tobias Fonnesbek glæder sig ligeledes over tilgangen af den nye headcoach: ”For mig er det en stor inspiration at få en så dygtig træner, der selv har stået øverst på skamlen i samme vægtklasse som mig selv, og har ført mange brydere til medaljer igennem årene. Med Mikael og hans erfaring kan vi videreudvikle et miljø der gør det muligt at tage internationale medaljer”

 

Tobias Fonnesbek forbereder sig i øjeblikket til VM i Las Vegas i September, der derforuden også er første mulighed for kvalifikation til OL.

Frem mod 2020 er 6 Århus-brydere i øjeblikket med i Brydeforbundets 2020-satsning, foruden Tobias Fonnesbek tæller det Mikkel Wind, Oliver Krüger og Kasper Ravn på U20 landsholdet og Marcus Yderholm og Isak Schakow på U17.